Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

West Ham Vs Everton

In aceasta seara Everton face deplasarea pe Boleyn Ground, pentru a o infrunta pe West Ham, intr-un meci din FA Cup.
West Ham este oarecum revelatia din Premier League, a reusit sa invinga echipa ca Manchester City, Liverpool, Newcastle sau Swansea. West Ham marcheaza aproape in fiecare partida, cu Sakho, Caroll si Downing ca golgheteri. La Everton acasa, scorul a fost 1-1, fara prea multe ocazii la fiecare poarta.
De partea cealalta, Everton a dezamagit inca din startul sezonului din Premier League, cu acel egal impotriva lui Leicester, echipa nou promovata, scor 2-2. In primele 3 etape Everton stransese doar 2 puncte, apoi a urmat acea victorie la West Brom. Roberto Martínez stie ca echipa sa nu mai are nici o sansa la primele 4 locuri, principalul obiectiv ramanand cupa FA, fiind eliminati din Cupa ligii.

Recomandare :

West Ham Vs Everton 2 –cota 2.90

Acest pont poate fi jucat la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai active si mai bune case de pariuri din ultima vreme, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont! Pentru a va deschide cont la Unibet si a beneficia de ofertele lor, cote foarte bune si multe variante de pariere pe fotbal, tenis, hockey si baschet, accesati acest link! Multa bafta!

IMG_3819.JPG

Updated: January 13, 2015 — 6:27 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme