Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Frankfurt – Wolfsburg

Frankfurt – Wolfsburg

In aceasta seara vom avea etapa a 19-a din Bundesliga, unde Frankfurt intalneste pe teren propriu pe Wolfsburg.
Frankfurt plecase cu prima sansa etapa trecuta, la Freiburg, chiar au condus si prima repriza si au jucat destul de bine, dar in repriza a doua, elevii lui Christian Streich au venit mai motivati si au reusit sa intoarca scorul de 0:1 si si-au marit avantajul pana la 4:1. Totusi Frankfurt este o echipa a spectacolului, suntem obisnuiti cu ei sa inscrie foarte mult in partidele pe care le au, exceptand meciul de la Leverkusen, in meciurile lui Frankfurt se inscrisesera in ultimele 4 etape peste 5 goluri in toate meciurile. In acest moment, Frankfurt se afla pe locul 9, la diferenta de 6 puncte de un loc in Europa League, pe care nu cred ca il vor ocupa, pentru ca pentru acest loc lupta echipa ca Augsburg, Hoffenheim, Hannover si chiar Koln.
De partea cealalta, Wolfsburg ne-a demonstrat de ce este pe locul 2 in Bundesliga, reusind sa o umileasca pe campioana Bayern Munchen, care nu avusese nici o infrangere, cu un scor incredibil de 4:1, un gol norocos pe care l-au inscris elevii lui Pep Guardiola. Ca si Frankfurt, Wolfsburg inscrie multe goluri meci de meci, ei inscriind in medie aproximativ 2 goluri pe fiecare meci. In acest moment, intre Bayern si Wolfsburg sunt 8 puncte greu de recuperat pentru lupi dar nu imposibil. Este de specificat ca in ultimele 4 meciuri directe intre Frankfurt si Wolfsburg s-au inscris peste 3 goluri si ambele echipe au marcat, cred ca si in acest meci vom avea parte de spectacol si mult goluri.
In concluzie: Tinand cont de faptul ca ambele echipe inscriu foarte multe goluri, dar si primesc goluri meci de meci, vom avea parte de spectacol pe teren.
Pronostic: Peste 3,5 goluri in meci cu o cota de 2.10 oferită de casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai active si mai bune case de pariuri din ultima vreme, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont! Pentru a va deschide cont la Unibet si a beneficia de ofertele lor, cote foarte bune si multe variante de pariere pe fotbal, tenis, hockey si baschet, accesati acest link!

Updated: February 3, 2015 — 6:33 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme